Надання благодійної допомоги Центральному Госпіталю МВС України

Благодійний Фонд “Регі Басе Україна” та Міжнародна Дипломатична Місія в рамках підписаних Меморандумів про співпрацю передали Центральному госпіталю МВС України засоби індивідуального захисту від чеського Фонду “Regi Base I” на суму $18 400.

Дякуємо нашим Друзям із Чеської Республіки за підтримку та допомогу Україні у такий надважкий час! Особлива подяка Голові Правління Фонду “Regi Base I” пану Гінеку Чеху, Голові Генерального Представництва Міжнародної Дипломатичної Місії в Європі Віталію Проню, Голові Представництва Місії в Чеській Республіці Володимиру Космині, Начальнику Управління МВС України Олексію Ботнаренку, заступнику начальника госпіталя МВС із загальних питань Олегу Миронцю, Начальнику військово-медичного управління Головного управління НГУ полковнику Денису Трегубу, головному державному інспектору відділу митного оформлення №1 митного поста Київ-спеціалізований Олегу Пономаренку, старшому державному інспектору Київської міської митниці Андрію Бєлову та агенту з митного оформлення ТОВ «Менд М Мілітцер і Мюнх Україна Гмбх» Гайден Тамарі.

Міжнародна Дипломатична Місія висловлює найщиріші слова вдячності команді Благодійного Фонду REGI Base I. за безоплатну благодійну допомогу Центральному Госпіталю МВС України. Коли ми отримуємо допомогу від сторонніх людей, то наші думки повертаються до таких непересічних загальнолюдських цінностей, як самовідданість та співчуття, любов до ближнього і здатність змінити світ навколо себе на краще. Ваша підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблем, які наразі постали перед Україною.

Сподіваємося на продовження дружніх взаємовідносин і плідне співробітництво.