Робоча зустріч з нагоди підготовки до підписання Меморандуму про взаємне співробітництво між Черкаською обласною державною адміністрацією та Адміністрацією Злінського Краю Чеської Республіки

28 вересня 2020 року відбулася зустріч ініціаторів та організаторів  підписання Меморандуму про взаємне співробітництво між Черкаською обласною державною адміністрацією та Адміністрацією Злінського Краю Чеської Республіки  – представників Міжнародної Дипломатичної Місії в складі: Президента Олександра Волкова, віце-президента Анжели Антонової, Голови Департаменту з питань міжнародних зв’язків в галузі інфраструктури та містобудування Євгена Янка та радника Президента – уповноваженого представника Міністерства внутрішніх справ України – Олексія Ботнаренка.

Черкаську ОДА представляли:   Заступник Голови Черкаської облдержадміністрації Роман Карманнік та  Директор Департаменту регіонального розвитку Черкаської облдержадміністрації Василь Стеценко.

Предметом вищеназваної угоди є реалізація та сприяння взаємному міжнародному співробітництву з акцентом на розвиток Черкаської області та Злінського Краю, що базуватиметься на принципах взаємної вигоди. Основними напрямами для розвитку співробітництва є: економіка та підтримка бізнесу, проведення наукових досліджень, технології, освіта, культура. Передбачається розвиток співробітництва і в інших сферах.