Зустріч з Джонатаном Джонсом – Головою DUBAI INTERNATIONAL FINANCIAL CENTRE, UAE

Джонатан Джонс – громадянин Англії, успішний бізнесмен з Лондону.

З 2018 року пан Джонатан переїхав до ОАЕ, де відкрився франчайзинговий бізнес в Дубаю.

Містер Джонс працює з усім світом, основна діяльність компанії, в якій він працює – це об’єднання та обмін найкращими спеціалістами п’яти континентів.

Містер Джонс часто буває в Україні, бо вважає потенціал нашої держави високим. Його дуже зацікавила діяльність Міжнародної Дипломатичної Місії. Крім того, враховуючи специфічну діяльність його компанії, пан Джонатан озвучив на зустрічі з Президентом Олександром Волковим та віце-президентом Анжелою Антоновою пропозицію залучити до розвитку України світових інвесторів.

Також містер Джонс повідомив про те, що в ОАЕ велика українська діаспора, і йому цікаво дізнатися, як він може допомогати і приймати активну участь у житті українців у Дубаю. З цією метою він і відвідав Україну.

Зустріч, організована директором ТОВ «Антал Україна» пані Євгенією Таборовською, пройшла у теплій та дружній атмосфері. Містер Джонс виразив велику зацікавленість проектами нашої Організації та озвучив готовність підписати меморандум про співпрацю з Міжнародною Дипломатичною Місією Публічної Дипломатії. Крім того, пан Джонатан зазначив, що наявність чисельної української діаспори в ОАЕ дає змогу залучити її потенціал для розвитку України.

Міжнародна Дипломатична Місія об’єднує українців з усього світу.