Місія народної дипломатії активно працює над зміцненням чесько-українського співробітництва

Зважаючи на надважку ситуацію, яка наразі склалася в Україні, європейське суспільство сприймає нашу країну як регіон з нестабільним політичним та економічним станом. Останнім часом Україна часто звертається до світового товариства за допомогою, тому імідж нашої держави не дозволяє нашому керівництву ефективно просувати свої національні інтереси на міжнародній арені. Саме тому МІЖНАРОДНА ДИПЛОМАТИЧНА МІСІЯ НАРОДНОЇ ДИПЛОМАТІЇ, в рамках своєї статутної діяльності, прикладає величезних зусиль для визнання України рівноправним членом розвинутого світового співтовариства.

МІЖНАРОДНА ДИПЛОМАТИЧНА МІСІЯ в особах Голови Генерального Представництва в Європі Віталія Проня та Голови Представництва нашої Організації в Чеській Республіці Володимира Космини ініціювала та розробила українсько-чеську спільну програму ефективного міжрегіонального співробітництва в науковій, освітній, промисловій, екологічній, спортивній сферах, а також у сфері охорони здоров’я, інвестування тощо. Для реалізації цієї програми в Україну були запрошені високопоставлені гості з Чехії, а саме: депутат Парламенту Чеської Республіки, Голова Партії Мерів міст Петер Ґаздік, представники Злінського Краю – заступник гетьмана Злінського Краю, заступник Крайової Ради депутатів Йозеф Зіха, директор Департаменту освіти Мілан Філіп та співвласник Корпорації V.P. Partner Вадим Кирничний для ознайомлення з Черкаською областю та її потенціалом.

Чеські гості здійснили візити з ознайомчою метою до Черкаської міської гімназії, Черкаського державного бізнес-коледжу, Черкаської медичної академії, Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, і були приємно здивовані рівнем освіти від шкільної лави до висококваліфікованого професіонала.

 

Також КНП «Черкаська обласна дитяча лікарня Черкаської обласної ради» та КНП «Черкаська обласна лікарня Черкаської обласної ради» вразили чеських гостей.

В рамках програми була проведена зустріч делегації з Головою Черкаської обласної державної адміністрації Шевченком Ігорем Юрійовичем, який привітав ініціативу народних дипломатів та запевнив у гарантуванні підтримки проекту МІЖНАРОДНОЇ ДИПЛОМАТИЧНОЇ МІСІЇ, що сприятиме зміцненню довіри до України, як надійного партнера на світовій арені