Робочий візит Президента МГО «МІЖНАРОДНА ДИПЛОМАТИЧНА МІСІЯ НАРОДНОЇ ДИПЛОМАТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА УКРАЇНА» Олександра Волкова та Віце-президента Олександра Отрещенка до Чеської Республіки.

В рамках робочого візиту, підготовленого Головою (Віталій Пронь), заступником Голови (Володимир Космина) та помічником Голови (Людмила Петренчук) Представництва нашої Організації в Чеській Республіці, Президент О. Волков та Віце-президент О. Отрещенко зустрілися із Сенатором Чеської Республіки та обговорили варіанти більш тісної та плідної співпраці на благо обох країн.  Крім того, під час зустрічі в Сенаті відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю з Благодійним фондом REGI Base I. Мета цього Меморандуму – створити сучасні робототехнічні реабілітаційні клініки для поранених ветеранів війни, працівників поліції та пожежної охорони в Україні.

Сторони висловили згоду щодо об’єднання своїх зусиль та співпрацю з метою створення умов по формуванню нових суспільних відносин в інтересах людини, всебічного розвитку громадянського суспільства і подальший розвиток цієї співпраці на взаємовигідних умовах. При активній підтримці Голови Фонду REGI Base I. пана Гінека Чеха українські воїни ООС вже проходять безкоштовний реабілітаційний курс в Чехії.  В рамках підписаного Меморандуму представники нашої Організації відвідали діагностичний роботизований Реабілітаційний центр Кладруби, де особисто ознайомилися з передовими методиками оздоровлення та повернення до повноцінного життя воїнів, які отримали важкі поранення. МГО «МІЖНАРОДНА ДИПЛОМАТИЧНА МІСІЯ НАРОДНОЇ ДИПЛОМАТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА УКРАЇНА» докладає всіх зусиль, щоб залучити до вирішення надзвичайної ситуації, яка наразі склалася в Україні, усіх свідомих членів світового співтовариства.

Ефективна співпраця з висококваліфікованими медичними спеціалістами та провідними менеджерами Фонду REGI Base I., а також злагодженість роботи у побудові сучасних роботизованих реабілітаційних клінік в Україні дозволять нам оперативно і якісно вирішувати проблеми, які постали перед славними воїнами у такий надважкий період в історії нашої держави. Це лише маленький крок, який дозволить нам віддячити героїчним бійцям, які ціною свого життя оберігають мирне небо над головами наших дітей.